DTS HOBBYDAGEN


DTS HOBBYDAGEN

U herkent het probleem vast wel, u wilt graag verder met de techniek maar u loopt tegen een probleem aan en zoekt support. Een workshop is vaak niet op korte termijn beschikbaar, of u voelt zich niet zeker genoeg om die eerste stappen naar het digitale of automatiseren te maken. Daarbij ontstaat vaak het probleem dat een afspraak tijdens onze openingstijden niet uitkomt met uw werk.

ALS ANTWOORD HIEROP ORGANISEREN WIJ MAANDELIJKS EEN DTS HOBBYDAG.

Tijdens de DTS Hobbydag kunt u gebruik maken van onze service, kennis en support om verder te komen met uw eigen hobby. En hierbij maakt de aard van uw probleem niet uit!

Of u nu:

  • Wilt beginnen met digitaal rijden en een startset wilt aansluiten onder begeleiding
  • Onder begeleiding uw locomotief digitaal wilt maken
  • Onderhoud wilt plegen aan uw locomotieven
  • Uw modulebaan wilt automatiseren
  • Starten met Dinamo
  • Wilt leren werken met iTrain
  • Wilt leren programmeren van decoders
  • Op zoek bent naar snelle support bij uw probleem


Bij ons kunt u terecht!

Wij bieden u op de DTS Hobbydagen een tweetal opties om gebruik van te maken

Voor meer informatie, het ontstaan van de hobbydagen en wat u mag verwachten klikt u hier

WERKPLEK

U reserveert uw eigen werkplek. U krijgt van ons een tafel waarop u de gehele dag uw werkzaamheden kunt uitvoeren. U kunt dan op uw werkplek werken aan uw project en bij vragen direct beschikken over onze kennis en support. Ook kunt u ter plekke uw benodigde artikelen aanschaffen.

Kosten € 75,- voor 1 tafel van 9 -17 uur.

Inclusief een Lunch aangeboden door De kleine Cateraar

SUPPORT UURTJE

U reserveert een uurtje van persoonlijke support. Een van onze specialisten zal u gedurende uw uur intensief helpen bij het probleem waar u tegen aan loopt. U kunt meerdere uren reserveren, tot een maximum van 3 uur.

Kosten € 45,- voor 1 uur persoonlijke support

HOE WERKT HET?

Allereerst moeten we vermelden dat we voor uw veiligheid en gezondheid een limiet op het aantal deelnemers hebben gezet. Onze werkplaats is geschikt voor 8 werkplaatsen en 16 support uurtjes per dag. Daarom verzoeken we u om uw werkplek of support uurtje van te voren te reserveren in onze webshop. Vol = echt Vol !!!

Op de hobbydag bent u welkom van 9 tot 17 uur. Indien u een werkplek heeft gereserveerd bent u vrij om zelf te bepalen hoelaat u wilt starten en wanneer u weer huiswaarts wilt gaan.
Let op: U ontvangt geen email met informatie van ons dat uw aanmelding is geaccepteerd, uw aankoop is uw aanmeld bewijs. Mocht er iets veranderen dan nemen wij contact met u op hierover. U komt naar de bouwdag met uw eigen laptop, modulebaan, of ander project, waar voor u een tafel zal staan waarop u uw hobby kunt uitoefenen.

Indien u een Support uurtje heeft gereserveert krijgt u de maandag voor de hobbydag uw tijdsvak door gemaild. Wij gaan met het team dan een indeling maken om de vormen van support te bundelen. Indien u van te voren graag wilt aangeven voorkeur te hebben voor de ochtend of de middag dan kunt u dit in uw winkelwagen aangeven.

We hopen u snel te mogen zien op een van onze Hobbydagen!!!!

TIP:
Indien u aan het punt staat om uw digitale start te maken, dan kunt u naast uw digitale start ook bij ons een proefmodule aanschaffen voorzien van rails waarop u dan onder begeleiding tijdens een hobbydag uw digitale start kunt gaan maken.