Samenwerken
Kennis delen
samen sterk

Samenwerking met DTS

Samenwerken doe je niet alleen! Daarom geloven wij in een sterke band met onze leveranciers. Door het delen van kennis, transparante communicatie en betrouwbaarheid maken wij het mogelijk dat we onze service en ondersteuning kunnen bieden. Alleen de wereld redden lukt je niet, en alleen heersen is een vloek. Twee regels die we bij DTS zien als een verplichting.

Toch zoeken we ook buiten onze leveranciers naar goede samenwerkingen! Vanaf de start van ons bedrijf zoeken wij samenwerkingen met collega-ondernemers zodat we de krachten kunnen bundelen. Dit heeft al in diverse mooie samenwerkingen, maar ook vriendschappen geresulteerd. Waarom zou je alles voor jezelf houden als je ook kunt delen, een regel die we onze kinderen aanleren, en ook voor onszelf als norm in het bedrijfsleven mogen behouden.

Zo delen we graag onze collega’s met kennis op het gebied van digitale techniek, of wanneer zij producten nodig hebben. Ook andersom gebeurd dat, zo genieten wij ook van de expertises van onze collega’s!

Met deze bedrijven werken wij samen:

Modelspoorvereniging de Drijfstang

De Drijfstang is een modelspoorvereniging in Nunspeet waar jong en oud met veel plezier hun hobby uitoefenen. In een eigen clubgebouw werken zij aan een tweetal modelspoorbanen in de schalen N en H0 met niet alleen rijdende treinen, maar ook trams en voertuigen (MCC). Twee maal per jaar organiseert de vereniging rijdagen waarbij alle modelbanen voor het publiek getoond worden.

Naast het lidmaatschap van Martin, Ellen en Arnaud sponsort DTS de vereniging met diensten, producten en ondersteuning.

DAAR

Daar kun je mee bouwen, DAAR, is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk houten en aluminium modeltreinbaan constructies. Met aandacht gefreesde modules, aluminium constructies, transportkoffers of werkbanken. Niets is Daniël en Arno te gek. 

Dit bedrijf uit Oss profileert zich als een High-end constructiebouwer, met oog voor details en afwerking. Of het nu gaat om frezen, snijden of lasercut, geen uitdaging is te gek voor DAAR!

DTS maakt gebruik van de expertise op het gebied van constructies, waarbij DAAR de modulaire modelbanen levert voor onze werkplaats. 

Een top samenwerking tussen DTS en DAAR

MCC ModelCarParts

MCC ModelCarParts staat al jaren aan de zijde van DTS als leverancier van lasercut modulebouw en constructies. Dankzij hun inzet kunnen wij op een effectieve wijze onze modelspoorbanen bouwen voor u als klant. Ook leveren wij hun standaard modules via onze webshop.

Echter staat dit bedrijf niet het meest bekend om hun constructies, maar om, zoals de naam doet vermoeden, hun specialisme in het MCC auto besturingsysteem. De digitale voertuigen zijn absoluut een verrijking van uw modelbaan!

Een top samenwerking tussen DTS en MCC ModelCarParts

Jeroen Balkema Modelspoortechniek

Jeroen Balkema is op gebied van software een autoriteit. Zeer vakbekwaam in iTrain en expert van het digitale systeem BidiB. Wij werken met Jeroen veel samen in de ontwikkeling van iTrain, iets waar zijn talenten zeer goed tot uiting komt. Ook houdt hij zich bezig, net als wij, met het in opdracht bouwen van modelspoorbanen. Waarbij Jeroen toch wel hele bijzondere opdrachten mag uitvoeren!

Daarnaast huren wij Jeroen ook vaak in voor projecten als extra kracht. Ook maken wij gebruik van zijn skills op het gebied van media-, audio-, en softwaretechniek

Een top samenwerking tussen DTS en Jeroen Balkema

Grootendorst

Grootendorst, een van de oudste winkels van Nederland in het altijd prachtige Woerden. Dit bedrijf is voor Martin misschien wel de eerste samenwerking. Als tiener maakte hij als een van de eersten gebruik van de revolutionaire postorderservice van dit bedrijf. Toen DTS werd opgericht kwamen de twee direct weer met elkaar in contact waarmee een fijne samenwerking tot stand kwam.

Grootendorst staat vooral bekend om zijn grote en rijkelijk gevulde winkel in het centrum van Woerden. Rustig, goed georganiseerd in combinatie met enorme gastvrijheid van Johan en zijn vrouw. Een absolute aanrader om te bezoeken!

Een top samenwerking tussen DTS en Grootendorst

Crazy-Trains

Dit bedrijf heeft aan de start gestaan van DTS, en is heel belangrijk geweest voor de opstartfase van ons bedrijf. Crazy-Toys.nl (het moederbedrijf) onder leiding van Mischa, ging toen nog door het leven als 9mm-shop.nl. Misha introduceerde DTS op de beurs in Houten door een ombouwservice beschikbaar te stellen op zijn stand. Nadat DTS groot genoeg werd om op eigen benen te staan is de samenwerking nooit stop gezet. 

Crazy-Trains staat bekend om zijn lasercut gebouwen, micromotors en decoders!

Een top samenwerking tussen DTS en Crazy-Trains

De Treinenloods

De Treinenloods is een van de meest betrouwbare opkopers van dit moment. Geen standaard opkoper zoals velen wel kennen, maar een specialist met verstand van zaken, en verstand van een goede prijs. Wilt u van uw modelspoor af? Treinenloods maakt het u gemakkelijk en biedt u de beste prijs voor uw modeltreinen!

Hoe het werkt?
Kom langs, of mail ons foto’s van uw spullen. Wij vragen bij Treinenloods een prijs op en koppelen dit aan u terug. Gaat u akkoord met de geboden prijs? Dan levert u bij ons uw spullen in, en wij betalen u direct uit. Makkelijk, betrouwbaar, direct, snel en goed!

Een top samenwerking tussen DTS en Treinenloods

Modelspoorvereniging Dronten

MSVD is een wellicht de grootste modelspoorvereniging in Flevoland. Gevestigd in Dronten komen de leden van de MSVD wekelijk bij elkaar in hun clubgebouw om daar de hobby te beleven. Een vereniging voor jong en oud waar kennis, steun en samenzijn centraal staat.

DTS ondersteunt de vereniging met diensten, producten en kortingen.

Een speciaal dankwoord

Soms heb je bedrijven die net even een stapje meer doen. Leveranciers, collega’s of fabrikanten die ons voorzien van raad, daad en kennis. Deze door hun geleverde kennis gebruiken wij weer in de verbetering van onze diensten, service, voorlichting en ondersteuning. Deze kennis wordt door hen belangeloos gedeeld met ons, waarbij wij naast het terugleveren van onze kennis en ondersteuning, op zijn minst even een bedankwoord kunnen richten aan de volgende ondernemers aan wie wij individueel wat te danken hebben:

Minima Forma

Evan Deas, bij de meesten bekend als jurylid van De Grote Kleine Treinen Competitie, bij de kenners vooral bekend als meesterbouwer. Evan bouwt in zijn atelier net buiten Antwerpen werkelijk de mooiste modelspoorbanen! Onder het publiek nu al de nieuwe Brandl genoemd, blijft deze Belg bescheiden. Toch weten vele al dat Minima Forma niet mag ontbreken in de volglijsten!

Wij hebben van Evan vele tips, trucs en handvaten gekregen voor onze banenbouw. Tips die wij dan ook met veel plezier en dankbaarheid gebruiken om onze kwaliteit naar een hoger niveau te brengen!

Drenth Design & Consulting

Karst Drenth is niet alleen een techneut puur sang, iemand die de slimste technieken bedenkt en ontwikkeld. Het is ook een gepassioneerde vakman puur sang! En die passie deelt hij graag, evenals zijn kennis van de digitale techniek. Als ontwikkelaar van techniek voor diverse grote merken, is hij zeker iemand die hoog aangeschreven staat onder de ontwikkelaars van digitale techniek.

Karst ondersteund ons met technische kennis op het gebied van digitale modelspoor. Zijn kennis is voor ons een onuitputtelijke bron, die wij goed tot recht laten komen in onze workshops, helpdesk, ondersteuning en advisering!

VPEB Elektronica & Besturingstechniek

VPEB onder leiding van Leon van Perlo is voornamelijk bekend van het hybride Dinamo-systeem, de multifunctionele decoder OC32 en het MCC autobesturingssysteem. Stuk voor stuk revolutionaire producten die bij de lancering hun tijd ver vooruit is. En nog steeds zijn er geen producten die opgewassen zijn tegen de multifunctionaliteit van de drie systemen. Stuk voor stuk uniek in zijn soort en in de modelspoorwereld! 

Leon ondersteund DTS al vanaf het prille begin, zelfs nog voordat we officieel opgericht werden. Dinamo was het eerste systeem waar Martin mee werkte en vanaf dat moment hebben wij veel geleerd van Leon, en genoten van de vele ondersteuning vanuit VPEB.

ML Scale Model Building

Marco Lievense, we deze goedlachse kunstenaar nog niet heeft ontmoet, heeft er een nieuwe taak bij gekregen. Een specialist als het komt op weathering van gebouwen en treinen. Oorspronkelijk naam gemaakt in de modelbouw van tanks en vliegtuigen, brengt hij een storm in het modelspoor teweeg. Met de meest realistische resultaten met simpele technieken is hij onderdeel van het HobbyTime demoteam.

Marco deelt met ons veel kennis als het komt op het verouderen van gebouwen, kennis die voor ons erg waardevol is om snel en goed resultaat te krijgen als we aan het bouwen zijn. Daarnaast huren wij Marco in voor het geven van workshops, want ook wij delen graag zijn techniek met u!

Lars op ’t hof Scenery

Lars op ’t Hof staat voornamelijk bekend om zijn vezels en matten, scenery producten van high-end niveau! Niet veel mensen weten dat hij ook modelbanen bouwt. In zijn atelier komen prachtige creaties tot werkelijkheid die vaak op het eerste gezicht niet van echt te onderscheiden zijn. 

Zonder zijn tips, trucs en vooral producten hadden we het niveau van de scenery niet zo snel op het huidige niveau kunnen krijgen. Zijn nuchtere en eerlijke kijk op zaken is voor ons belangrijk.

Martin Welberg

Wie kent de producten van Martin Welberg niet? Net als Lars op ’t Hof levert ook Martin werkelijk de mooiste vezels en matten om de modelbaan snel en High-end aan te kleden. Naast het produceren van producten bouwt Martin voornamelijk modelbanen, stuk voor stuk van hoog niveau!

Martin is voor ons een motivator, iemand die naast inspiratie ook kansen creëert en deuren weet te openen. 

Modeltrein-onderdelen.nl

Modeltrein-onderdelen.nl met Mike Wagenaar aan het roer, heeft als specialisme het repareren, onderhouden en digitaliseren van modeltreinen. Mike staat bekend als een vakman voor wie de kwaliteit belangrijker is dan de kwantiteit. 

Voor ons de perfecte partner om mee samen te werken en de vele opdrachten in de werkplaats te verdelen!

De waardering van www.dtswebshop.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2342 reviews.