techniek

Ontdek onze technische workshops over digitale techniek

Scenery

Ontdek onze scenery workshops gegeven door specialisten

Ondersteuning

Laat u ondersteunen tijdens de DTS Hobbydagen

ontzorgen

We helpen u graag verder op uw technische ontdekkingsreis 

Workshops en Hobbydagen

Ontdek onze Workshops en Hobbydagen! Een groot deel van onze identiteit is het delen van onze kennis, dit doen we dan ook heel graag. In diverse modelspoor gerelateerde workshops leren wij u de fijne kneepjes van ons vak. Of het nu gaat om scenery workshops, of technische workshops over digitale modelspoor. Bij ons bent u aan het juiste adres!

En wilt u graag onder begeleiding werken aan uw project? Ontdek dan onze unieke DTS Hobbydagen. De uitgelegen kans om onder professionele begeleiding uw technische uitdagingen te overwinnen!

U leest het inderdaad goed! Wij bieden u persoonlijke begeleiding 1-op-1! Tijdens onze DTS Hobbydagen krijgt u een eigen werkplek waar u zelf uw leerstof bepaald en onder begeleiding en vooral in uw eigen tempo uw technische kant van de hobby onder de knie kunt krijgen. 

Bij Domburg Train Support zetten we in op het leren doen. Of u nu een modeltrein digitaal wilt maken of simpel wilt onderhouden. Maar ook wanneer u de eerste stappen in de digiatle techniek wilt zetten, of een complete modelbaan wilt automatiseren. Tijdens de Workshops en Hobbydagen draait het even om u! Wij helpen u tijdens de sessie, en ook erna met advies en support. Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar en ook onze webshop is rijkelijk gevuld met allerlei producten.

Kies hieronder voor een van onze workshops, of ontdek de hobbydagen!

Workshops
De waardering van www.dtswebshop.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2340 reviews.