Vrijwilliger worden bij DTS

Domburg Train Support draait vrijwel geheel op vrijwilligers en dit doen wij al vanaf het begin!

Door met vrijwilligers te werken kunnen we de objectiviteit goed bewaken en het niveauverschil minimaliseren. Vrijwilligers houden een bedrijf met beide benen op de grond en zijn een belangrijke bouwsteen om de kloof tussen specialist en consument zo klein mogelijk te houden. Daarnaast bieden wij in ruil daarvoor de vrijwilligers een podium om hun kennis te verbreden, hun hobby breder te beoefenen en mooie evenementen van dichtbij mee te maken.

Vrijwilliger worden bij DTS

Zie je het ook zitten om vrijwilliger te worden bij DTS? Leuk!! Meld je hieronder aan en wij nemen snel contact met u op. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij deze bespreken met onze huidige team vrijwilligers. Dit doen wij omdat een vrijwilliger bij DTS een onderdeel is van de familie!
Vervolgens nemen wij contact met u op via de telefoon of e-mail.

Wat kunnen wij u bieden?

We bieden een vrijwilligersvergoedingen in de vorm van onkostenvergoeding en maximale korting op alle door ons leverbare producten. Daarnaast kunt u de vergoeding ook gebruiken voor de aanschaf van producten. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om te groeien in kennis en vakmanschap.

Wat vragen wij van u?

  • Enthousiasme als het gaat over modelspoor
  • je straalt een open karakter uit en bent benaderbaar voor iedereen
  • je hebt affiniteit met digitale modelspoor
  • je vindt het leuk om in een team samen te werken
  • je kunt een objectief gesprek voeren

Kennis over de digitale techniek is geen vereiste, veel van onze vrijwilligers zijn begonnen zonder kennis over digitale techniek. Als je daarvoor open staat leren we jou dat met veel plezier. Daar mag je gewoon in groeien!

Meld je nu aan als vrijwilliger bij DTS!


De waardering van www.dtswebshop.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2283 reviews.