DTS OMBOUWSERVICE


DOMBURG TRAIN SUPPORT OMBOUWSERVICE


Domburg Train Support staat vooral bekend om zijn ombouwservice, je kunt wel zeggen dat DTS er groot mee is geworden. Ik heb me gespecialiseerd in de schaal N waarmee ik en anderen uit het team hebben laten zien dat werkelijk elk model te digitaliseren is. Of het nu om een KöF gaat of een grote stoomloc, een decoder of zelfs geluid is vaker mogelijk dan je denkt. Inmiddels is de service niet meer enkel gericht op spoor N maar heb ik het ombouwwerk uitgebreid tot de schalen Z, N, TT en H0. Zelfs een uitstapje naar Spoor 1 is al eens voorgekomen. Niet alleen op een vaste locatie maar ook op de beurzen kunnen wij uw loc digitaliseren. Op alle reguliere beurzen hebben we onze spullen bij me om een loc te digitaliseren. Ook is de stand voorzien van een testvoorziening voor analoog en digitaal in de schalen Z, N, TT en H0. Ook uw decoder kunnen we testen op goed functioneren, of simpel uitlezen.

Wij zijn wat betreft het ombouwwerk altijd voorstander van goed doen anders niet doen. Dat houdt in dat als uw loc niet nieuw is hij al vrij snel in aanmerking komt voor een revisie waarbij ik ook de koolborstels vervang als dat nodig is. Wij polijsten tevens de geleidende delen en de collector zodat alles in nieuwstaat digitaal wordt gemaakt.

HOE WERKT HET

Stap 1
Vul het onderstaande aanmeldformulier in en verzend deze vervolgens digitaal aan ons. Als wij het formulier hebben ontvangen voeren wij deze in ons systeem in en u krijgt per mail een bevestiging.

Stap 2
U krijgt van ons bericht wanneer wij zover zijn om aan uw opdracht te beginnen. U zorgt ervoor dat de opdracht naar ons wordt verzonden, of geeft deze af in onze winkel.

Stap 3
Zodra de opdracht gereed is, krijgt u van ons de afrekening, na ontvangst van de betaling kunt u uw opdracht afhalen in de winkel of op laten sturen aan u.

Wanneer u de opdracht opstuurt of afgeeft gebruikt u dit adres:
DTS Modelspoor
Fokko Kortlanglaan 2a
3853 KG Ermelo

Betaling kan via overschrijving, iDeal, contant, Pin of PayPal. Bij de eerste order wordt het werk pas verzonden na ontvangst van de betaling. Het is ook mogelijk om de opdracht op te halen en ter plaatse te betalen via contant of Pin.

Wij hanteren vaste prijzen zodat u niet word verrast door aanvullende arbeidskosten. Zodra het werk door onvoorziene toestanden duurder uit blijkt te vallen dan van te voren opgegeven zullen wij dat ten allertijden van te voren aan u kenbaar maken.

Lees dit eerst:
Omdat wij kwaliteit voorop stellen nemen wij voor elke opdracht de tijd die er voor nodig is om een goed product af te leveren. Wij beseffen ons dat u een kostbaar bezit afgeeft en met goed vertrouwen naar het resultaat uitkijkt.

Tevens is onze ombouwservice een extra service die wij bieden buiten onze reguliere werkzaamheden. Houd u er rekening mee dat er een wat langere verwerkingstijd, afhankelijk van de drukte en het seizoen. Ons streven is om ombouwwerk binnen 6 maanden na het plaatsen van uw opdracht op te leveren.

DE PRIJZEN

De ombouw pakketten van DTS hebben voor de normale ombouwprojecten een vaste prijs voor de arbeid. Indien gewenst kunnen we u van te voren een prijsopgave doen toekomen na inspectie van de opdracht. Bij Custom opdrachten hanteren wij een uurtarief.

Digitaal ombouw Easy
Voorbereide locs met een NEM, PLUX, NEXT of MTC schacht.
Kosten € 30,-

Digitaal ombouw Easy+
Voorbereide locs waarbij de decoder moet worden gesoldeerd.
Kosten € 45,-

Digitaal ombouw Basic
Niet voorbereide locs die moeten worden aangepast op digitalisatie.
Kosten € 60,-

Digitaal ombouw Extended
Locs of treinstellen met naast een locdecoder ook een functiedecoder.
Kosten € 90,-

Digitaal ombouw Custom
Op het moment dat u specifieke wensen heeft zoals led's, functies, geluid, rook, koppelingen of andere custom wensen. Werken wij op basis van een uurtarief.
Kosten vanaf € 60,-

Extra werkzaamheden:
Revisie en onderhoud € 45,- (in combinatie met ombouw € 30,-)
Freeswerk metaal € 15

Belangrijk om te weten:

  • Prijzen zijn exclusief decoder.
  • Prijzen zijn exclusief koolborstels en andere vervangingsonderdelen.
  • Prijzen zijn inclusief 21% btw.
  • U krijgt 2 jaar garantie op de decoder en het ombouwwerk.
  • Bij achterstallig onderhoud vervalt de garantie.

Aanmeldformulier Ombouwservice

Meld hier uw ombouw- en/of onderhoudswerk aan. Na aanmelding zullen wij uw verzoek binnen 14 dagen bevestigen met een werkorder nummer. Zodra uw opdracht bijna aan de beurt is krijgt u van ons een verzoek uw opdracht aan te leveren.
Let op: De gemiddelde wachttijd tot oproep is 4-6 maanden!

Aanmeldformulier Ombouwservice