YaMoRC Producten
YaMoRC Producten

De afgelopen weken worden we overspoeld met vragen over de voorraad van YaMoRC en wanneer deze weer aangevuld is. Zoals jullie hebben gemerkt zijn de nieuwe producten van het merk ongekend populair. En dat geeft natuurlijk vragen, en terecht ook de vraag waarom?

Hoe komt dat?

De uitleg is eigenlijk heel simpel, het merk is vrij nieuw. En net als elke andere onderneming doe je een voorspelling naar de productieaantallen in het eerste jaar. Met die aantallen reserveer je productietijd in een fabriek en ga je inkopen doen. In het geval van YaMoRC zijn er gematigd positieve inschattingen gemaakt aan de hand van de markt op dat ogenblik.

Nu wijst de praktijk echter gunstiger omzet aan dan vooraf gehoopt. De producten zijn immens populair en hierdoor zal de productie opgeschaald moeten worden. Maar, dat gaat best lastig wanneer de productiesloten al zijn volgepland en de componenten niet vrij beschikbaar zijn. Hier werkt het wegvallen van collega’s in de branche natuurlijk niet positief aan mee, deze markt zoekt nu ook zijn weg naar YaMoRC.

Kortom het merk zoekt naar manieren om de producties te vergroten, en ervoor te zorgen dat alle dealers voldoende bevoorraad kunnen worden. Dit gaat even tijd nodig hebben, en tot dat dit gerealiseerd is zullen we moeten accepteren dat er maar kleine batches uitgeleverd kunnen worden, welke ook snel weer op zijn.

En nu?

Het is een luxe situatie voor een beginnend bedrijf, een droomsituatie, maar ook een nachtmerrie. Er is niets vervelender dan wanneer je producten populair zijn en je niet tegen de vraag aan kunt produceren.

Dus aan iedereen die helaas misgrijpt, er komt genoeg aan! Maar even geduld en laten we vooral ruimte geven aan de fabrikant om zijn werk te doen. Des te eerder hebben we de producten weer op voorraad en kan de producent doen waar die het beste in is, ontwikkelen van nieuwe modules!

Bekijk hier de producten van YaMoRC

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.dtswebshop.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2344 reviews.