Openingstijden flexibel, op afspraak.
Elke 1e maandag van de maand van 20-22 uur: Digitaal Spreekuur
Snel contact mogelijk via whatsapp +31641803540

Domburg Train Support Ombouwservice

Domburg Train Support staat vooral bekend om zijn ombouwservice, je kunt wel zeggen dat DTS er groot mee is geworden. Ik heb me gespecialiseerd in de schaal N waarmee ik en anderen uit het team hebben laten zien dat werkelijk elk model te digitaliseren is. Of het nu om een KöF gaat of een grote stoomloc, een decoder of zelfs geluid is vaker mogelijk dan je denkt. Inmiddels is de service niet meer enkel gericht op spoor N maar heb ik het ombouwwerk uitgebreid tot de schalen Z, N, TT en H0. Zelfs een uitstapje naar Spoor 1 is al eens voorgekomen. Niet alleen op een vaste locatie maar ook op de beurzen kan ik uw loc digitaliseren. Op alle reguliere beurzen heb ik mijn spullen bij me om een loc te digitaliseren. Ook is de stand voorzien van een testvoorziening voor analoog en digitaal in de schalen Z, N, TT en H0. Ook uw decoder kunnen we testen op goed functioneren, of simpel uitlezen.

Ik ben met het ombouwwerk altijd voorstander van goed doen anders niet doen. Dat houdt in dat als uw loc niet nieuw is hij al vrij snel in aanmerking komt voor een revisie waarbij ik ook de koolborstels vervang als dat nodig is. Ik polijst de geleidende delen en de collector zodat alles in nieuwstaat digitaal wordt gemaakt. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van mij een opleverrapportage via de email en de factuur via de webshop.

Betaling kan via overschrijving, iDeal, contant, Pin of PayPal. Bij de eerste order wordt het werk pas verzonden na ontvangst van de betaling.

Note:
Als u ombouw- of reparatiewerken aanbied dient u deze aan te melden via het online aanmeldformulier op de homepagina of door het service formulier.pdf uit te printen en bij te voegen aan uw opdracht. U kunt vervolgende deze opdracht afgeven of opsturen. Uw opdracht word ingeboekt in ons systeem en zodra de opdracht is afgerond ontvangt u van ons bericht.

Afgeven kan op een van de beurzen of in de werkplaats (enkel op afspraak)
Domburg Train Support
Telgterweg 275a
3853 NJ Ermelo

Of wanneer u de opdracht opstuurt gebruikt u dit adres:
Domburg Train Support
Bulderweg 1
3853 PA Ermelo

Voor het ombouwwerk heb ik een vijftal categorieën zodat u altijd een vaste prijs heeft voor de werkzaamheden van de ombouw. Een revisie wordt apart berekend bovenop de ombouwkosten. U weet dus altijd waar u aan toe bent als u door DTS een loc laat ombouwen. Bovendien wordt elke omgebouwde loc door mij ingeregeld op mooie rijeigenschappen en bij het aanleveren van een gewenst adres geleverd met dat locadres.

De pakketten van DTS:

Digitaal ombouw Easy
Voorbereide locs met een NEM, PLUX, NEXT of MTC schacht.
Kosten € 30,-

Digitaal ombouw Easy+
Voorbereide locs waarbij de decoder moet worden gesoldeerd.
Kosten € 35,-

Digitaal ombouw Basic
Niet voorbereide locs die moeten worden aangepast op digitalisatie.
Kosten € 45,-

Digitaal ombouw Extended
Locs of treinstellen met naast een locdecoder ook een functiedecoder.
Kosten € 60,-

Digitaal ombouw Full
Als alles uit de kast mag komen, dit pakket is bovendien het maximale tarief. Denk aan sound, functies, ledverlichting en dergelijke.
Kosten €75,-

Extra werkzaamheden:
Revisie en onderhoud € 30,- (in combinatie met ombouw € 20,-)
Freeswerk metaal € 7,50

Belangrijk om te weten:

  • Prijzen zijn exclusief decoder.
  • Prijzen zijn exclusief koolborstels en andere vervangingsonderdelen.
  • Prijzen zijn inclusief 21% btw.
  • U krijgt 2 jaar garantie op de decoder en het ombouwwerk.
  • Bij achterstallig onderhoud vervalt de garantie.