Openingstijden flexibel, op afspraak.

Whatsapp +31641803540

Domburg Train Support: Digitaal advies

Naast ombouwen heeft DTS nog een belangrijke bezigheid, en dat is adviseren. Vooral beginnende digitaal rijders hebben vaak even een schijnend licht nodig in het donkere oerwoud van automatisering. Er is een enorm aanbod aan digitale systemen en in veel gevallen raakt men door het lezen van fora's, bezoeken van beurzen en adviezen van clubleden het spoor helemaal bijster. Ik en het team proberen een helder en gedegen advies op maat te geven aan deze grote groep beginners. Doordat we niet afhankelijk zijn van de verkoop van bepaalde producten en het assortiment breed is kunnen we goed luisteren naar de wensen en daarop inspelen. Zo proberen we ons advies te scheiden van storende factoren en erop te concentreren dat de gebruiker een goed onderbuik gevoel krijgt van een keuze die hij of zij wilt gaan maken. 

Als de klant een goed gevoel heeft over een bepaald systeem kan ik dat systeem leveren en in geval van Dinamo is er zelfs een Plug & Play service waarbij je het systeem thuis geleverd krijgt en al werkend wordt geleverd. Bovendien krijg je daarbij een gratis workshop naar keuze!

Naast advies en levering kunnen we het systeem ook komen installeren bij u thuis. In overleg plaatsen we de apparatuur en wordt deze ingeregeld op de software die u wilt gebruiken. 
Hiervoor wordt een uurtarief en kilometervergoeding gerekend. De hoeveelheid van deze prijs ligt aan wie van het team u komt helpen.

Als u dan een systeem heeft gekozen en deze heeft aangeschaft dan stopt het niet. Bij DTS weten we het belang van aftersales en support. Dat houdt in dat we u pas laten gaan als het systeem naar volle tevredenheid werkt. U krijgt dus eerste lijn support via de Portal, whatsapp, teamviewer, telefoon of aan huis als dat nodig is.

U mag dus van ons verwachten dat we er voor u zijn! 

Domburg Train Support levert alle producten van de volgende merken:

  • DINAMO
  • DIGIKEIJS
  • ESU
  • UHLENBROCK
  • ZIMO
  • LITTFINSKI
  • PIKO

Bovendien ben ik Béta tester en vertegenwoordiger van iTrain software. Ik mag uit naam van Berros licenties verstrekken van deze software aan mijn klanten.

Naast de systemen en de software kan ik u ook voorzien in de hardware. Denk hierbij aan een computer, beeldscherm en toebehoren. Maar ook boards zoals de Raspberry Pi zitten in het assortiment.