Informatie over DTS

Wilt u meer informatie over Domburg Train Support, wat we doen en wie we zijn? Wat leuk dat u meer wilt weten over ons, en onze diensten! U vindt hier alle informatie die u zoekt over DTS

Zo kunt u kennis maken met ons, zien wanneer onze winkel open is en waar u ons kunt vinden. Daarnaast maakt u hier kennis met onze producten, services en ondersteuning! Vindt u handig naslagwerk en tutorials, en kunt u kennis maken met onze helpdesk. Kijkt u vooral ook naar de samenwerkingen, of lees de verhalen over ons avontuur in De grote Kleine Treinen Competitie in Martin’s Zijspoor!

En net al bij ons in de winkel:
Kijk vooral rustig rond, neem er een bakje koffie of thee bij, en als er vragen zijn neem dan gerust 
contact met ons op!

De Grote kleine treinen competitie 2021

Het eerste seizoen van De Grote Kleine Treinen Competitie op Omroep MAX. Team Roze wist de finale te halen! En wat een ervaring was dit voor ons team. Het gehele team Roze onder leiding van Ellen bestond uit leden van DTS. Lees hoe wij de deelname hebben ervaren op ons blog genaamd Martin’s Zijspoor!

DTS Producten

De DTS Producten zijn stuk voor stuk producten die u zullen helpen met de digitalisatie van uw modelspoorbaan. Alle DTS Producten worden door ons samen met Vincent Bogers ontwikkeld en vervaardigd. De productie, assemblage en ontwikkeling worden met de hand in Nederland gedaan.

De waardering van www.dtswebshop.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2394 reviews.