Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Weathering: Marco Lievense Special

16 december, 2023 @ 10:00 17:00

DTS Workshop Weathering: Marco Lievense Special

Workshop Weathering: Marco Lievense Special

De sleutel tot een realistische modelspoorbaan is verweren, ook wel weathering genoemd, het tot leven brengen van uw modellen door deze op een natuurlijke manier te verweren. Neem afscheid van de plastic-look en ga aan de slag met poeders, washes en brushes. Makkelijker gezegd als gedaan…. Dat klopt. De stap om je glimmende nieuwe en vaak kostbare modellen te lijf te gaan met de kwast is voor velen een hele hoge drempel om te nemen.

Bij DTS geven wij al een paar jaar workshops om u te helpen deze drempel te overwinnen. Maar wij doen een stapje opzij, zodat we u een speciale ervaring kunnen bieden! Speciaal voor onze klanten hebben wij niemand minder dan Marco Lievense bereid gevonden deze workshops voor ons te gaan geven!

Voor wie Marco nog niet kent:
Marco Lievense, ook wel bekend als ML Scale Model Building, is een begrip in de wereld van modelbouw en High-End weathering! Het talent van Marco is maar weinig modelbouwer onopgemerkt gebleven, zijn social media kanalen groeien enorm! Als onderdeel van het Hobbytime demoteam zult u deze sympathieke man vast al eens ontmoet hebben op evenementen zoals OnTraxs.  U kunt niet om hem heen, zijn aanstekelijk enthousiasme maakt hem de ideale persoon om u wegwijs te maken in de wondere wereld van de weathering en modelbouw!

U kunt Marco volgen op zijn social media accounts zoals FaceBook en Instagram

Wat gaan we doen?
U gaat onder begeleiding van Marco aan de slag met het kleuren, verweren en bouwen van een gebouw. Naast het in elkaar zetten van een bouwpakket leert u de fijne technieken om dit gebouw eerst op kleur te brengen, te voegen en te verweren. Gedurende de dag ziet u een simpel plastic gebouw veranderen in een mooi en realistisch gebouw. En dat met simpele methodes, producten en technieken!

U mag zelf kiezen of u graag een schaal N model wenst of een schaal H0 model van Faller!

Wat kost het en wanneer kunt u terecht?
De data waarop wij de workshops voor u organiseren zijn 24 juni en 14 oktober 2023
Deelname aan de workshop kost € 125,- voor een hele dag inclusief Lunch en verse soep van Ellen!

De locatie van de workshop is de DTS Werkplaats en de tijden zijn van 10.00-17.00 uur.
De minimum aantal deelnemers aan de workshop is vastgesteld op 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.

U krijgt naast de begeleiding ook uw bouwwerk mee naar huis inclusief een selectie aan basis weathering producten uit onze winkel! Daarbovenop krijgen alle deelnemers 10% korting op producten van Faller en Ammo MIG na afloop van de workshop in de vorm van een kortingscode voor de webshop of winkel.

€125 ,-

0341745092

Bekijk de site van Organisator

Telgterweg 275a
Ermelo, Gelderland 3853 NJ Nederland
+ Google Maps
0341745092
Bekijk de site van Locatie
De waardering van www.dtswebshop.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2189 reviews.