Technik

Entdecken Sie unsere technischen Workshops zur digitalen Technologie

Kulisse

Entdecken Sie unsere von Fachleuten geleiteten Szenerie-Workshops

Unterstützung

Holen Sie sich Unterstützung bei den DTS Hobby Days

entlasten

Wir helfen Ihnen gerne bei Ihrer technischen Entdeckungsreise 

Workshops und Basteltage

Ontdek onze Workshops en Hobbydagen! Een groot deel van onze identiteit is het delen van onze kennis, dit doen we dan ook heel graag. In diverse modelspoor gerelateerde workshops leren wij u de fijne kneepjes van ons vak. Of het nu gaat om scenery workshops, of technische workshops over digitale modelspoor. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Und möchten Sie unter Anleitung an Ihrem Projekt arbeiten? Dann entdecken Sie unsere einzigartigen DTS-Basteltage. Die perfekte Gelegenheit, Ihre technischen Herausforderungen unter professioneller Anleitung zu meistern!

U leest het inderdaad goed! Wij bieden u persoonlijke begeleiding 1-op-1! Tijdens onze DTS Hobbydagen krijgt u een eigen werkplek waar u zelf uw leerstof bepaald en onder begeleiding en vooral in uw eigen tempo uw technische kant van de hobby onder de knie kunt krijgen. 

Bij Domburg Train Support zetten we in op het leren doen. Of u nu een modeltrein digitaal wilt maken of simpel wilt onderhouden. Maar ook wanneer u de eerste stappen in de digiatle techniek wilt zetten, of een complete modelbaan wilt automatiseren. Tijdens de Workshops en Hobbydagen draait het even om u! Wij helpen u tijdens de sessie, en ook erna met advies en support. Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar en ook onze webshop is rijkelijk gevuld met allerlei producten.

Kies hieronder voor een van onze workshops, of ontdek de hobbydagen!

Werkstätten
De waardering van www.dtswebshop.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2069 reviews.