Domburg Train Support

Partners

Zoals u heeft kunnen lezen werk ik nauw samen met een aantal partners om een totaal pakket te kunnen leveren. Buiten mijn eigen diensten hebben we de diensten van de partners op een rij gezet:

 

MCC ModelCarParts

Het juiste adres voor al uw digitale wensen. Als ervaren huisleverancier van Dinamo, MCC en OC32 is MCC ModelCarParts een compleet bedrijf waar u ook terecht kan voor alle vormen van DCC, centrales, decoders en electrische componenten.

MCC ModelCarParts geeft tevens workshops voor het starten met digitaal, Dinamo en iTrain. 

 

9mm-shop.nl

Een leverancier van tweedehands materieel voor eerlijke prijzen en een super service. Met een vaak wisselend assortiment vindt u bij hen altijd wel iets van uw gading. Domburg Train Support is tijdens de beurzen in Houten te vinden op de stand van 9mm-shop.nl met een demo- en testopstelling.

 

N-spoorstore

De plek waar je moet wezen voor het nieuwste op gebied van N-Spoor. Als enige in Nederland staat er in Lochem een winkel volledig gericht op N-spoor materiaal. Goede service en scherpe prijzen zorgen dat deze zaak bekend en geliefd is onder hobbyïsten door heel Nederland en Duitsland.

 

Berros

Berros is de ontwikkelaar van iTrain. Als een van de béta testers werken wij nauw samen in de ontwikkeling van de software. iTrain is een goed werkend software om uw modelspoorbaan automatisch te besturen. In een gebruiksvriendelijke omgeving houdt u overzicht terwijl de computer alles voor u regelt.