Domburg Train Support

Informatie

Domburg Train Support is opgericht in 2014. Eigenaar Martin Domburg is met name in het N-spoorwereld al een tijd bekend en actief als helpdesk voor gebruikers van Dinamo en iTrain. Als één van de Bèta testers van de software iTrain hield hij zich sterk bezig met de ontwikkeling van iTrain en de toepassingen van Dinamo. Al snel ontstond de vraag voor een service die ook bij de mensen thuis kwam om hen verder te helpen met de electronica en software.

Niet lang daarna werd dat idee omgezet in "Domburg Train Support" en voegde hij er ook een onderhoud en decoder inbouw service aan toe. De service groeide flink en inmiddels is het toe aan een nieuwe stap. Domburg Train Support kan met dank aan zijn partners nu uw complete modelspoorbaan ontwerpen, bouwen en inregelen. Vanaf de tekentafel tot het echte rijden.

Naast de support geven we ook demonstraties en testen we nieuwe technieken. Om dat te kunnen doen bouwt Martin aan een grote N-spoor modelspoorbaan aangestuurd door Dinamo en iTrain. Onder de naam Schellenbach zal deze modelspoorbaan gaan functioneren als demonstratie- en testcentrum voor technieken en materialen.

Meer informatie en verslag van de bouw vindt u hier

 

Een grote kracht van onze Support is dat we naar u toe komen. Niet alleen bij u thuis maar ook op de beurzen. Wij beschikken over een Demonstratie module aangestuurd door het Dinamo Plug & Play i.c.m. iTrain. Hierop rijden 2 analoge- en 2 digitale locs rond waarvan vrijwel onmogelijk het analoge en het digitale van elkaar te onderscheiden zijn. Ook vindt u op de demonstratiemodule veel OC32 toepassingen zoals: Bewegende loodsdeuren, laslichten, binnen- en buitenverlichting, servo gestuurde wissels en seinen. Daarbij hebben we ook een test- en programmeerspoor aanwezig om voor u analoge-, DCC, en sound locs te testen en te programmeren.

Bekijkt u hier een filmpje van de demonstratie module

 

Op de beurzen in Houten vindt u ons meestal op de stand van 9mm-shop.nl in hal 2 rij 19, maar het kan ook gebeuren dat wij ergens staan met een mobiele ombouwservice. Dat betekent dat u ter plaatse uw loc kan laten digitaliseren! Kijkt u in de agenda voor de kalender van dit jaar.

 

Een totaal service van A tot Z

Zoals hierboven vermeld kan Domburg Train Support samen met zijn partners u op alle vlakken helpen met de aanleg van uw modelspoorbaan. Wat verstaan wij hieronder:

- Tekenen en ontwerpen van uw Baanplan

- aanleggen van de rails en bedrading 

- advies & installatie van de electronica

- inregelen van de electronica en software

- leveren van rijdend materiaal (N-spoor)

- onderhoud en ombouw van uw rijdend materieel

- leveren en ontwikkelen van diverse producten

- het geven van webshops

 

Op de partner pagina lichten wij de verschillende partners verder toe.

 

Bedrijfsinformatie:

Domburg Train Support

Martin Domburg

De Wittenhagen 22

3843 GJ Harderwijk

 

KvK nummer 62847503

BTW nummer NL192391513B01

IBAN NL52RABO 0302303499

 

www.domburgtrainsupport.nl

info@domburgtrainsupport.nl

 

Webshop: Klik hier