Domburg Train Support

Dinamo

Het systeem waarmee alles begon voor DTS en waarin ik mijn specialisme heb gelegd is Dinamo. Een hybride besturingssysteem van Nederlandse makelaardij wat inhoud dat je zowel analoog als digitaal gecombineerd kan rijden. Daarnaast kent het systemen nog meer voordelen ten opzichte van het welbekende dcc:

 

- Analoog rijden

- Digitaal rijden in DCC

- Permanente verlichting bij analoge treinen

- Geen kortsluitings perikelen

- Geen keerlus problemen

- Logica van de aanleg is vaak beter te begrijpen 

 

Domburg Train Support kan u adviseren in de aanschaf, leveren van het systeem en assisteren bij de aanleg en installatie ervan. Als je bij Domburg Train Support een startset Dinamo aanschaft krijgt u deze door mij persoonlijk thuis afgeleverd zodat ik u een kick-off assist kan geven en ik direct een goed beeld heb van uw modelbaan. Dit is handig voor verdere support op afstand.

 

Kortom, ik ben zeer weg van het systeem. Mocht ik u ook enthosiast krijgen om met het systeem te gaan werken dan laat ik u niet aan uw lot over. Ik ben pas tevreden als het systeem u ook tevreden maakt! Ik ben geen officiele dealer, maar met de goedkeuring van VPEB en een unieke samenwerking met VPEB officiële partner MCC ModelCarParts kan ik u volledig voorzien in producten en support. Voor dezelfde prijzen!!

 

Hier vind u een promotiefilm gemaakt van mijn demonstratiebaan

Meer informatie vindt u op de website van VPEB of in onze webshop